OOSTERSE FILOSOFIE BEHANDELINGEN

SAF_6567Het uitgangspunt van PHYTO 5 is dat de energieën van het lichaam vrij kunnen stromen en in balans zijn. Als dit niet het geval is, zal het lichaam waarschuwingssignalen uitzenden die in de huid en speciaal in het gezicht zichtbaar worden. Dus door naar de huid te kijken herken je vaak de problemen die zich in het lichaam bevinden en door dat probleem te herkennen kun je dat van binnen en buiten gaan herstellen.

Een behandeling met PHYTO 5 is elke keer een belevenis.

      GENIET VAN DE GEUREN SENSATIE !

 

Weetjes over behandeltermen die je tegen zult komen:

LYMFEDRAINAGE: het afweersysteem wordt versterkt, afvalstoffen worden afgevoerd, het bindweefsel wordt steviger en spanningen verdwijnen.

KLEIMASKER: hoogwaardige energetische klei maskers, ik werk op het bioritme, seizoen of huidprobleem.

YIN/YANG MASKER: het energetisch evenwicht terug vinden in de huid doormiddel van de gegevens of je yin of yang bent, dit lees ik voort uit je bioritme.

5 KLEURENMASKER: Is een bijzonder masker met een liftend effect. Voor elke reflexzone van de huid wordt een andere kleur klei en serum aangebracht. Zo wordt een goed liftend resultaat behaald.       

BIORITME: Het Chinese bioritme vertelt ons welk energiepatroon wij oorspronkelijk bij de geboorte meegekregen hebben. Het lichaam zal bij een storing in het bioritme signalen uitsturen in de vorm van o.a. “schoonheidsproblemen” die zich manifesteren in de reflexzones van het gezicht.

ACUPUNCTUURPUNTEN: door het aanbrengen van kleimaskers en serums op acupunctuurpunten, die eerst mechanisch worden gestimuleerd met drukpunten, wordt de energie beter verdeeld en zal het huid probleem beter in balans kome.

MERIDIANEN: volgens de traditionele Chinese geneeskunde circuleert energie, qi genaamd, door het lichaam en volgt hierbij specifieke met elkaar verbonden banen. Deze banen worden meridianen genoemd. Onderbrekingen in het stromen van de energie, kunnen deze stagneren of blokkeren.