Phyto5 behandelingen

PHYTO5 BEHANDELINGEN:
Voor iedereen die meer wil ervaren dan alleen gezicht sensatie! 

Alle Phyto5 behandelingen starten met een geuren reisje door de hoofdhuid, er wordt gebruik gemaakt van warme olie & substanties en energetische klei-maskers, deze wordt op verschillende manieren aangebracht: 5 kleuren, seizoen, yin/yang, bioritme of huidtype. De keuze of er wordt gestoomd is afhankelijk van het huidtype.

Je kunt kiezen uit 2 opties, het verschil is:
*met of zonder lymfe drainage
*tijd en prijs verschil

En! je kunt zelf de behandeling met losse elementen aanvullen naar wens ✨

Phyto in balance 🕉
Sart met een voetbad, lichttherapie en een verrassende geuren-reis door de hoofdhuid, reiniging en peeling,  optioneel stoombad, verwijderen huidonzuiverheden, gel-masker, algoderm mineralen-masker, *dispengeren, gezicht- en hals/schouder/decolleté-massage, energetisch klei-masker, afsluitend een voetmassage om alle spanning uit het hoofd weg te laten stromen, creme & kruiden thee om even na te genieten.
65 euro 65 min.

Losse elementen toevoegen aan Phyto in balance 🕉 :

Lymfedrainage              10 euro  plus 5 min.
Arm- en handmassage   5 euro 
Voet-scrub                     5 euro

Phyto total in balance ☯️
Sart met een voetbad, lichttherapie en een verrassende geuren-reis door de hoofdhuid, reiniging en peeling,  optioneel stoombad, voetscrub, verwijderen huidonzuiverheden, gel-masker (hydraterende & kalmerend) algoderm mineralen-masker inmasseren, *dispengeren, *lymfedrainage, gezicht- en hals/schouder/decolleté-massage, energetisch klei-masker, arm- en handmassage, afsluitend een (optioneel been-) en voetmassage om alle spanning uit het hoofd weg te laten stromen, crème & kruiden thee om even na te genieten.
85 euro 80 min.

Kleine verrichtingen zoals, verven wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van bovenlip, kin of wenkbrauwen en epileren zijn tijdens alle Phyto behandelingen 5 euro per stuk.

*Chroma-Rythmic (dispengeren & lymfedrainage): Geeft de mogelijkheid om aan iedere behandeling een verdiepende persoonlijke werking te geven. Het geeft een diep ontspannend effect. Een combinatie van lymfe drainage, vibratie en licht in 1 apparaat waarmee zeer nauwkeurig kan worden gewerkt op reflexpunten en reflexzones van lichaam en gezicht. Het zorgt voor een optimale circulatie, zuivering (toxines afvoeren), energie stroom en hormonale balans.