Koudlaser

Deze vorm van laserbehandeling werkt niet met hitte en kan dus ook geen schade aan de huid toe brengen.
Deze behandeling is 100% veilig.

koudlaser

Dankzij de kracht waarmee dit licht op de huid wordt geprojecteerd kan het makkelijker langs het bloed en door het weefsel heen komen. Hierdoor kan laserlicht uiteindelijk dieper de huid in schijnen en kan zowel het weefsel in de huid als de dieper gelegen spieren worden voorzien van extra energie.

Bij een tekort aan of een verstoring van de celenergie ontstaan er diverse huidproblemen zoals een voortijdige veroudering, verslapping en rimpelvorming, maar ook pukkels/ puistjes of vaatproblemen. De energie van de koudlaser zorgt voor een versnelling van de stofwisseling waardoor zuurstof en voeding beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.
Hierdoor zijn de fibroblasten in de huid ook in staat om weer nieuw collageen en elastine aan te maken.

Het doel van een koudlaser behandeling is om de huid, haar aanhechtingen en onderliggende spieren van een achterstand terug te brengen naar een nieuw en beter niveau van functioneren. Het resultaat is een dikkere, strakkere huid en krachtige vitale onderliggende spieren die via de aanhechtingen de huid weer op hun plaats houden.

Spieren verslappen door gebrek aan energie en door de werking van de zwaartekracht zijn de aanhechtingen waaraan de huid hangt niet meer strak en krachtig. Daardoor is de huid gaan verslappen en gaan hangen. Dit accentueert rimpeltjes. Rimpels zijn mede ontstaan doordat onze collageenfabriekjes niet genoeg energie kregen aangevoerd om collageen te maken.

Daarnaast zijn er natuurlijk basisstoffen nodig waarmee we het collageen moeten maken : voedingssuplementen van bijvoorbeeld laviesage.

Met 4 tot 6 behandelingen wordt het maximum haalbare liftingsresultaat behaald. Dit wordt bereikt doordat de aanhechtingen en spieren vrijwel direct voorzien worden van energie en daardoor mooi worden aangespannen. Het resultaat wordt duurzamer door regelmatig (om de 4 tot 6 weken) een energiebehandeling met de Lasermed te ondergaan.

Na een aantal maanden zul je een verdere en duurzamere verstrakking ervaren, die afkomstig is van de extra collageenproductie die in de tussenliggende tijd heeft kunnen plaatsvinden doordat de energiecentrales in onze cellen door hulp van het laserlicht extra energie hebben kunnen leveren om collageen en elastine te produceren. Dit is een proces dat meer tijd in beslag neemt maar duurzaam is omdat er collageen opgebouwd wordt in de diepere huidlaag (de dermis).