MARC INBANE

Marc Inbane natural tanning spray. Niet te vergelijken met bruin zonder zon uit tubes en airbrush spray cabines. Deze spray is voor het gezicht en het lichaam en bestaat uit 1 tint, deze kleurt namelijk mee met jouw eigen huidskleur. Bruin zijn zonder de schadelijke straling van de zon. Ik ben fan en vind het een uitkomst. Lees er meer over hieronder.

Natural tanning spray & Glove trio black reflectie

De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. Je kunt het heel eenvoudig zelf aanbrengen en het zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid.

GEBRUIK
De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versneld worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals en 25 keer voor het gehele lichaam.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E.

TIPS
• Schud de flacon goed vóór gebruik
• Doe kleding met lichte kleuren uit wanneer je de
natural tanning spray aanbrengt
• Wanneer de vernevelde mist op de vloer, in de
douchebak of op kleding terecht komt kan
deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden
• Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af
• Spray de natural tanning spray rustig en met
een vloeiende beweging van links naar rechts,
alsof je haarlak sprayt

Na 3 uur is het proces uitgewerkt en kun je eventueel de eerste karamel laag afdouchen. Hierna geeft de kleur niet meer af. Als je het niet afspoelt kan het zijn dat de tint (24 uur) iets afgeeft (met name in bed).

GLOVE
Er is ook een handschoen ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van je benen en armen) zelf eenvoudig te kunnen egaliseren. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de natural tanning spray egaal verspreidt over de huid waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen.

Spray flacon 39,95  Glove 9,95  Gezicht kwast 24,95  Lichaamskwast 29,95