Chinese Bioritme

Het Chinese bioritme vertelt ons welk energiepatroon wij oorspronkelijk bij de geboorte meegekregen hebben. Het lichaam zal bij een storing in het bioritme signalen uitsturen in de vorm van o.a. “schoonheidsproblemen”, die zich manifesteren in de reflexzones van het gezicht.

Het is mogelijk om inzichten te krijgen in de oorzaak van de verschillende schoonheidsproblemen. Het gezicht is immers de spiegel van ons innerlijk. Het bestaat niet alleen uit materie, maar ook uit energie.

Door de energetische werking van de Phyto5 producten worden de energiebanen die corresponderen met de bijbehorende organen in balans gebracht volgens de 5 elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Door het creëren van innerlijke balans verbeteren ook de huidfuncties (uiterlijke balans) met zichtbaar resultaat.

De unieke combinatie van de producten en de behandelingsmethodieken, zoals lymfedrainage en kleurentherapie, hebben inmiddels, d.m.v. wetenschappelijk bewezen metingen, een diepe energetische werking.

De 5 elementen – Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water – brengen de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen.