Behandelthermen

Behandel-thermen

Elke boostbehandeling start met een oppervlakte reiniging, scrub, gel-reiniging en lotion.

Hierna kan een dieptereiniging plaatsvinden die bestaat uit een enzymatisch peeling-masker, optioneel gebruik van de vapozone (stoom) en het uitdrukken van huid onzuiverheden.

Om de huid nog meer te pellen gebruik ik de Power Peel of Deep Phyto Complex fruitzuren (afhankelijk van het seizoen, huidtype, leeftijd en doelstelling. Geschikt voor de dikke huid met grove poriën, maar ook bij uitstek geschikt voor de dunne en dunner wordende huid (DPC is hier op een uitzondering). Door de inwerktijd en inwerkdiepte van de peeling zal zich in de lederhuid (de dermis) een proces van versnelde celdeling voordoen, waardoor de productie van elastine en collageen enorm toeneemt, de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. De dikte van de lederhuid (de dermis) zal toenemen, terwijl de dikte van de dode huidlagen drastisch wordt verminderd.

Na de exfoliating komt de Natural Face Lifting een intensieve massagetechniek (spier-, bot- en bindweefsel). Deze technieken geven de huid weer vitaliteit, spankracht en een goede doorbloeding. Het lift de huid en vermindert de fijne en ook soms diepe rimpels.

Om de huid weer tot rust te laten komen en nieuwe energie toe te voegen, komen de stappen Koudlaser en Collageen Booster aan bod. Voor beide lichtbronnen geldt: het tegengaan van een verstoring of een tekort van de cel-energie. Hierdoor kunnen diverse huidproblemen, zoals een voortijdige veroudering, verslapping en rimpelvorming, maar ook pukkels/puistjes of vaatproblemen, verbeterd of voorkomen worden. Beide lichtbronnen zorgen voor een versnelling van de stofwisseling, waardoor zuurstof en voeding beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Hierdoor zijn de fibroblasten in de huid ook in staat om weer nieuw collageen en elastine aan te maken.

Het specifieke van de Koudlaser is om de huid op haar plek te houden en de spieren aan te trekken, zodat er een lift ontstaat. Het specifieke van de Collageen Booster is collageen aanmaak, stevigheid en vitaliteit geven aan de huid en elastine-verlies tegen te gaan.

Als afsluiting geef ik de huid een boost met een intenstief masker aangepast aan het huidtype of de behoefte. Ook kun je kiezen of afwisselen voor mesotherapie. Op het gelaat en hals wordt een serum ingesluisd met de meso-electroporatie. Het is een techniek waarmee werkstoffen in een cel getransporteerd kunnen worden. De doorlaatbaarheid in de celwanden wordt verhoogd waardoor de werkstoffen veel beter in de lederhuid ingesluisd kunnen worden. Tevens wordt de huid gelift.

Tijdens de Bootsbehandeling, Renaissance en CO2 maak ik gebruik van de Skin Blade: een apparaat met verschillende standen, exfoliërende stand tijdens de scrub, sonophoresis stand voor het insluizen van het serum, de lifting stand met hoog frequente trillingen tijdens het masker, als laatste de verwarmde massage stand voor het insluizen van de crème.